Antena 3 CNN Actualitate Poliţia: Supermarketul jefuit nu avea pază în momentul atacului. Agresorii: o femeie şi doi bărbaţi

Poliţia: Supermarketul jefuit nu avea pază în momentul atacului. Agresorii: o femeie şi doi bărbaţi

Poliţia: Supermarketul jefuit nu avea pază în momentul atacului. Agresorii: o femeie şi doi bărbaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Feb 2013   •   10:22

Supermarketul din Berceni jefuit în noaptea de joi spre vineri nu respecta toate condiţiile necesare, un astfel de magazin trebuind să aibă şi paznici, rezultă din primele informaţii ale anchetei derulate de Poliţie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

"În momentul comiterii tâlhăriei, nu exista pază umană, deşi exista activitate. Sistemul video funcţiona partţial. În acel moment, magazinul nu era deschis publicului, dar cum trei angajate erau acolo, noi considerăm că paza umană trebuia asigurată", a spus reprezentantul Poliţiei Bucureşti.

Autorii jafului sunt doi bărbaţi şi o femeie, a mai precizat sursa amintită.

"Din primele cercetări, cei trei - doi bărbaţi şi o femeie - aveau feţele acoperite în momentul în care au intrat în magazin. (...) În plus, se pare că banii nu erau asiguraţi, ci erau depozitaţi în mai multe cutii", a adăugat Niculae.

Cele trei angajate ale supermarketului, care se aflau în magazin în momentul jafului şi au fost legate şi ameninţate de către agresori, au fost audiate.

Trei persoane mascate au jefuit, în noaptea de joi spre vineri, un supermarket din sectorul 4 al Capitalei, de unde, după ce au legat angajatele, au fugit cu 4.500 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.




×
Subiecte în articol: paza
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close