Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist de 41 de ani din Argeş, mort într-un accident de motocicletă. El a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt

Un poliţist de 41 de ani din Argeş, mort într-un accident de motocicletă. El a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt

Un polițist de 41 de ani din Pitești a murit marţi seară într-un accident provocat de un șofer de taxi care le-a spus colegilor agentului că nu l-a văzut. 

Un poliţist de 41 de ani din Argeş, mort într-un accident de motocicletă. El a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt
de Mariana Zaharia    |    17 Feb 2021   •   10:20

Subofițerul era cu motocicleta, iar mașina i-ar fi apărut brusc în față, după un viraj la stânga. Agentul avea cască şi costum de protecţie, însă în urma impactului şi-a pierdut viața pe loc. 

Poliţistul avea cască şi costum de protecţie

Accidentul a avut loc în cartierul Craiovei din Pitești, marţi seara, în jurul orei 17. Atunci, un taximetrist în vârstă de 65 de ani a virat stânga să intre în parcarea unui centrul comercial. 

Poliţistul, aflat în timpul liber pe motocicletă, s-a trezit cu autoturismul chiar în fața lui. În momentul impactului, agentul a lovit în ușile din stânga ale maşinii și a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt. 

Câțiva martori care au asistat la incendent au sunat la 112. 

Taximetristul mergea la cumpărături şi, deşi susţine că s-a asigurat la viraj, la audieri le-a spus poliţiştilor că nu a văzut motocicleta. Acum, şoferul de taxi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Taximetristul susţine că s-a asigurat la viraj, dar nu a văzut motocicleta

Agentul care și-a pierdut viața avea 41 de ani, iar în ultimii 15, a lucrat ca polițist. În ultima perioadă îşi defăşura activitatea la biroul de proximitate. 

"Este o mare pierdere pentru Poliţia Argeş. Condoleanţe familiei. Cum s-a întâmplat accidentul vom stabili după o expertiză", a transmis Mădălina Epure, de la Poliţia Argeş.

×
Subiecte în articol: politist Pitești deces
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close