Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul pedofil Eugen Stan, condamnat definitiv la 20 ani închisoare. Pedeapsa, majorată după ce a atacat decizia instanţei

Poliţistul pedofil Eugen Stan, condamnat definitiv la 20 ani închisoare. Pedeapsa, majorată după ce a atacat decizia instanţei

Poliţistul Eugen Stan a fost condamnat definitiv, vineri, la 20 de ani închisoare, el fiind acuzat de săvârşirea a 18 infracţiuni de agresiune sexuală, printre victime fiind şi minori.

Poliţistul pedofil Eugen Stan, condamnat definitiv la 20 ani închisoare. Pedeapsa, majorată după ce a atacat decizia instanţei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2020   •   16:00

Curtea de Apel Bucureşti i-a majorat pedeapsa lui Eugen Stat cu un an, după ce, în iulie, el primise o condamnare de 19 ani închisoare la Judecătoria Sectorului 6, dar a atacat decizia, potrivit agerpres.ro.

De la sfârşitul anului 2009 şi până în 2018, poliţistul Eugen Stan a agresat sexual nu mai puţin de 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri din Bucureşti, arată Parchetul General.

Cum îşi alegea poliţistul victimele

Fostul poliţist Eugen Stan îşi urmărea victimele în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind comise sub constrângere, în scara imobilelor sau în liftul acestora, potrivit procurorilor.

Pe 8 ianuarie 2018, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Eugen Stan vizând, în primul rând, infracţiunea de agresiune sexuală asupra a doi minori, de 5, respectiv de 9 ani, la data respectivă inculpatul fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne.
 

×
Subiecte în articol: eugen stan condamnare pedofilie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close