Antena 3 CNN Actualitate Ea este poliţista din Buzău găsită moartă în casă, cu pistolul din dotare lângă ea. Era mamă a doi copii

Ea este poliţista din Buzău găsită moartă în casă, cu pistolul din dotare lângă ea. Era mamă a doi copii

O poliţistă din Buzău a fost găsită moartă, astăzi, în propria casă.

Ea este poliţista din Buzău găsită moartă în casă, cu pistolul din dotare lângă ea. Era mamă a doi copii
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2022   •   12:41

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au stabilit că femeia a fost împuşcată şi nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cecilia Chiriță avea 36 de ani, era căsătorită și avea doi copii. Ea absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău. 

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascar" Câmpina. 

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close