Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au fost alergaţi cu coasa pe uliţele satului. Un bărbat, acuzat că a furat fier vechi a băgat spaima în oamenii legii

Poliţiştii au fost alergaţi cu coasa pe uliţele satului. Un bărbat, acuzat că a furat fier vechi a băgat spaima în oamenii legii

de O.P.    |    01 Apr 2013   •   05:30

În România, dreptatea se face cu coasa. Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, bănuit că a furat fier vechi, i-a lovit cu pietre şi i-a ameninţat cu coasa pe poliţiştii care veniseră să-l ducă la secţie pentru audieri.

Ca să scape de tirul de bolovani, poliţiştii s-au ascuns în maşină. Chiar şi aşa, omul le-a spart geamurile şi i-a pus pe fugă. Presupusul hoţ este tot în libertate şi e căutat de poliţişti.

Barbatul, din satul dâmboviţean Bilciureşti, era acuzat de mai mulţi vecini ca le furase fier vechi din gospodarii. Primarul, împreuna cu un consilier local, s-a dus la el acasa şi i-a chemat şi pe poliţişti.

Uniformele poliţiştilor nu i-au impresionat pe presupusul hoţ şi pe rudele acestuia. Oamenii au pus mâna pe barde şi pe coase şi i-au bombardat cu pietre pe agenţii de poliţie, pâna când aceştia au batut în retragere.

Poliţiştii s-au lasat pagubaşi şi au fugit.

Poliţiştii ar putea sa fie sancţionaţi ei din cauza nu au intervenit corespunzator.

×
Subiecte în articol: violente furturi hoti
Parteneri
Val de aer din Africa peste România! În ce zone vor fi 23 de grade
x close