Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Lugoj sunt anchetaţi pentru modul în care acţionează împotriva clanurilor interlope

Poliţiştii din Lugoj sunt anchetaţi pentru modul în care acţionează împotriva clanurilor interlope

Poliţiştii din Lugoj sunt anchetaţi pentru modul în care acţionează împotriva clanurilor interlope
de M.T.    |    19 Aug 2013   •   09:49

Poliţiştii din Lugoj sunt anchetaţi pentru modul în care acţionează împotriva clanurilor interlope din oraş.

O echipă de control intern de la IPJ Timiş va verifica de ce nu s-au luat măsuri de prevenire a activităţilor interlope.

Ancheta vine la doar două zile după ce două clanuri rivale din oraş s-au bătut cu săbii şi s-au împuşcat ziua în amiaza mare, în plina stradă.

Doi bărbaţi au ajuns la spital şi alţi doi au fost reţinuti. Când au aflat că vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, rudele bărbaţilor au mers la sediul poliţiei şi au făcut scandal. 

A fost scandal în toată regula la sediul Poliţiei din Lugoj, după ce, clanurile de romi au văzut că bărbaţii săltaţi de mascaţi pentru că s-au bătut cu săbii şi s-au împuşcat ziua în amiaza mare, nu sînt eliberaţi. 

Când şi-au dat seama că procurorii au cerut mandate de arestare preventivă pentru cei doi, rudele bărbaţilor au luat foc. Au forţat intrarea în sediul poliţiei, au ţipat, au înjurat, i-au ameninţat pe agenţi şi chiar s-au luat la ceartă cu cei de la trupele speciale.

A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a scoate romii afară din clădire.

După o perioadă de aşteptare au sosit însă şi mandatele, iar cei doi suspecţi au fost duşi în arest, la Timişoara, unde vor rămâne pentru 29 de zile.

×
Subiecte în articol: Lugoj politisti scandal
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close