Antena 3 CNN Actualitate Polițistul lovit cu mașina de afaceristul turc este în continuare în stare deosebit de gravă

Polițistul lovit cu mașina de afaceristul turc este în continuare în stare deosebit de gravă

Polițistul lovit cu mașina de afaceristul turc este în continuare în stare deosebit de gravă
07 Aug 2015   •   18:33

Starea de sănătate a polițistului lovit cu mașina de un om de afaceri turc continuă să fie critică, neînregistrându-se progrese față de zilele trecute, a anunțat vineri Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, potrivit Agerpres.

Polițistul se află la terapie intensivă în stare deosebit de gravă.

"Pacientul se află în continuare în secția de terapie intensivă în stare deosebit de gravă, fără modificări față de ziua precedentă. Se află sub supravegherea permanentă a unei echipe multidisciplinare și se aplică măsurile de terapie intensivă adecvate", potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul spitalului.

Polițistul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale imediat după internare, fiind adus cu politraumatism.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri, până agentul a căzut pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard. Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu.

Omul de afaceri turc a fost audiat joi la Parchetul Tribunalului București. El a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close