Antena 3 CNN Actualitate "Polițistul morcovit" din Vaslui neagă apariția în pozele cu lenjerie de damă. Pe listele IPJ figurează cu salariu de merit!

"Polițistul morcovit" din Vaslui neagă apariția în pozele cu lenjerie de damă. Pe listele IPJ figurează cu salariu de merit!

Noi detalii în cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat cu lenjerie de femei și cu un morcov în anus. IPJ Vaslui a deschis o anchetă după ce imagini cu acesta au apărut în presă. Polițistul spune însă că doar una din poze îi aparține, restul nefiind ale lui. Mai mult decât atât, el este un agent meritoriu cu peste 20 de ani de activitate.

"Polițistul morcovit" din Vaslui neagă apariția în pozele cu lenjerie de damă. Pe listele IPJ figurează cu salariu de merit!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   11:30

Polițistul porno a fost chemat la declarații încă de la primele ore ale dimineții, scrie Vremea Nouă, citând surse din interiorul IJP Vaslui. Acesta le-ar fi spus superiorilor că în afară de poza cu penisul în erecție, în care îi apare și fața, niciuna nu ar fi a lui. Spumoasele imagini cu morcovul în anus și cea în care apare îmbrăcat în lenjerie de damă, nu ar avea legătură cu el. Ce-i drept că el le-a distribuit și a ajuns de râsul țării.

Un agent meritoriu, cu peste 20 de ani vechime

Potrivit acelorași surse, cazul va fi tratat cu "delicatețe" de către conducerea Inspectoratului și asta pentru că este vorba de unul dintre cei mai buni agenți, cu o vechime de peste 20 de ani în poliție. Mai mult decât atât, pentru comportamentul ireproșabil de până acum, ar fi fost propus pentru a primi salariul de merit! 

“În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, a transmis IPJ Vaslui prin intermediul unui comunicat de presă.

Un polițist din Vaslui s-a îmbrăcat în lenjerie de femeie, s-a fotografiat și le-a trimis pozele unor colegi

Subiectul a creat vâlvă și în rândul angajaților IPJ Vaslui pentru că aproape nimeni nu știa despre ce polițist este vorba, iar cei câțiva care știau nu le venea să creadă că este capabil de așa ceva chiar colegul lor.

Ultimul test psihologic al agentului de poliție a avut loc în 2018, rezultatul său pozitiv nelăsând să se întrevadă comportamentul deviant care ar fi de intuit odată cu apariția fotografiilor compromițătoare. 

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close