Antena 3 CNN Actualitate Ponta a părăsit şedinţa CSAT. Premierul s-ar fi certat cu Băsescu

Ponta a părăsit şedinţa CSAT. Premierul s-ar fi certat cu Băsescu

Ponta a părăsit şedinţa CSAT. Premierul s-ar fi certat cu Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2012   •   12:07

Primul-ministru Victor Ponta a plecat, miercuri, de la şedinţa CSAT, după 30-40 de minute de la debut, au declarat  surse oficiale citate de Mediafax. Şedinţa CSAT continuă.

Potrivit unor surse ale Antena 3, premierul Ponta s-ar fi certat cu preşedintele Băsescu. Reuniunea CSAT, convocată de către preşedintele Traian Băsescu, reprezintă prima întâlnire dintre primul-ministru şi şeful statului după referendumul de demitere a lui Băsescu.

Reprezentanţii presei aflaţi la Palatul Cotroceni nu au putut să îl întrebe pe premier de ce a plecat de la şedinţă, întrucât nu au avut acces în sala în care are loc şedinţa.

Administraţia prezidenţială nu a făcut deocamdată nici un comentariu în legătură cu plecarea premierului de la şedinţa CSAT.

Şedinţa CSAT de joi are pe agendă, printre altele, strategia pentru refacerea credibilităţii României, starea Armatei României, demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene şi privatizarea CFR Marfă, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei.

În cadrul şedinţei, care a început la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, sunt discutate ca teme strategia pentru refacerea credibilităţii României, starea Armatei României, demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene, evaluările privind ameninţările la adresa securităţii naţionale.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close