x close

Ponta, despre ancheta de la CFR Călători: Foarte bine, păcat că aşa târziu

de A.M.P    |    25 Oct 2012   •   15:42
Ponta, despre ancheta de la CFR Călători: Foarte bine, păcat că aşa târziu 482 Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta vizând angajaţi ai CFR Călători suspectaţi de fapte de corupţie, că este foarte bine dacă s-au luat măsuri împotriva "unor scheme de corupţie care există de foarte mult timp", adăugând că este păcat că se întâmplă aşa târziu, informează Mediafax.

Aflat la Carei, unde a asistat la ceremonii oficiate de Ziua Armatei, Ponta a fost întrebat cum comentează ancheta privind fapte de corupţie la CFR Călători.
.
"Dacă s-au luat măsuri împotriva unor scheme de corupţie care există de foarte mult timp, este foarte bine. Din păcate, aceste reţele de corupţie au existat şi există în foarte multe instituţii publice. Repet, spun foarte bine, păcat că aşa târziu. E ca şi în cazul unei boli, cu cât se trata mai repede, cu atât era mai uşor", a declarat Ponta.
   
Descinderi ale anchetatorilor au avut loc, joi dimineaţă, la sediul CFR Călători şi la regionalele CFR Călători din ţară, pentru a fi puse în executare mandate de aducere pentru angajaţi suspectaţi de fapte de corupţie.
   
Conform anchetatorilor, au fost emise 81 de mandate de aducere care vor fi puse în executare joi, persoanele vizate fiind angajaţi de la regionalele CFR Călători din Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova. Până la ora transmiterii acestei ştiri, procurorii Parchetului Tribunalului Braşov au reţinut nouă persoane - controlori de tren sau revizori de la Regionala CFR Călători Braşov.

Citeşte mai multe despre:

CFR Calatori Victor Ponta procurorii DNA
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati