Antena 3 CNN Actualitate Ponta, dezvăluire bombă despre Liviu Dragnea: „Participă și acum la petrecerile SRI”

Ponta, dezvăluire bombă despre Liviu Dragnea: „Participă și acum la petrecerile SRI”

Ponta, dezvăluire bombă despre Liviu Dragnea: „Participă și acum la petrecerile SRI”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
05 Mar 2018   •   21:35

Fostul președinte al PSD a dezvăluit că Dragnea nu rata nicio ocazie de la vilele conspirative ale SRI și îl numește mincinos pe actualul său șef din Camera Deputaților. Asta, pentru că liderul PSD a declarat că nu mergea atât de des la celebrele petreceri pe cât se vehiculează.

Potrivit fostului premier, Dragnea nu doar că mergea în trecut la petreceri cu sefii sistemului de forță, ci o face și acum.

„A fost la toate, nu doar la unele. A fost, a mințit, a fost și la onomastici, a fost și în weekend-uri. Cred că merge și acum, la unii dintre ei, nu la domnul Maior că e prin Washington, la cei din România a mers și acum, de curând, pe la zilele lor. Dar, nu asta e problema. Până la urmă, fiecare se duce la ce petreceri vrea, problema e de ce ne minte Dragnea? Eu nu vă mint, eu am fost la aceste lucrui, le consider normale și acum. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată că nu a fost, că nu tăia porcul, ba îl tăia, că era sâmbătă...Întrebați-vă de ce vă minte un om și atunci o să vedeți care e problema.”, a zis Ponta la un post de știri.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close