Antena 3 CNN Actualitate Ponta l-a luat peste picior pe "regele asfaltului", Dorin Umbrărescu: "Unde e marele constructor?"

Ponta l-a luat peste picior pe "regele asfaltului", Dorin Umbrărescu: "Unde e marele constructor?"

Ponta l-a luat peste picior pe "regele asfaltului", Dorin Umbrărescu: "Unde e marele constructor?"
12 Oct 2013   •   21:36

Premierul Victor Ponta l-a luat peste picior pe regele asfaltului, Dorin Umbrărescu. Prezent la inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 Botoşani-Suceava, premierul i-a spus acestuia că speră să termine lucrările pentru care a fost angajat fără să se mai plângă că statul nu îl plăteşte.

Mai mult, Ponta şi-a exprimat speranţa ca desfăşurea de forţe pe care o vede pe şantier să nu fie una de moment doar pentru impresie.

În luna iuie, regele asfaltului Dorinel Umbrărescu spunea ca şi-a reziliat toate contractele cu CNADNR pentru că nu şi primeşte banii pentru lucrări. Ulterior, s-a răzgandit.

"Unde e marele constructor? Dar le-aţi adus toate maşinile? Să mă daţi pe spate, nu? Ia ziceţi, îl faceţi sau nu-l faceţi? Că de câte ori au auzit oamenii de drumul ăsta că îl faceţi... Din cauza noastră, ştiu. Din cauza Guvernului că din 2008 nu a pus bani", a spus Ponta prezent la inaugurarea lucrărilor de modernizare.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close