Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Nu vorbesc cu oameni neserioşi: Preşedintele încearcă să ne saboteze

Ponta: Nu vorbesc cu oameni neserioşi: Preşedintele încearcă să ne saboteze

Ponta: Nu vorbesc cu oameni neserioşi: Preşedintele încearcă să ne saboteze
de M.T.    |    21 Aug 2013   •   14:41

Guvernul consideră că acţiunile din ultima vreme ale preşedintelui Traian Băsescu reprezintă un sabotaj. Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor să fie atenţi la mesajele transmise de şeful statului şi să nu se lase influenţaţi.

„Am relaţii instituţionale foarte bune cu Parlamentul, cu Preşedinţia, în sensul în care oficial mi se trimit documente, răspund oficial la documente. La telefon nu vorbesc cu oameni neserioşi, vorbesc doar cu oameni serioşi, care, dacă vorbesc ceva la telefon, se şi întâmplă”, a spus Ponta în şedinţa de guvern de miercuri.

„Din păcate, după cum vedeţi fiecare în domeniul domniei sale, ne-am cam întors la 2012: noi vrem să muncim, preşedintele se ocupă să ne saboteze, nu ne lasă nici la transporturi, nici la agricultură..Mă rog, ne-am obişnuit, cum a fost 2012 o să fie şi 2013, 2014 şi gata. Fiţi mai puţin atenţi la toate sabotajele astea instituţionale şi la toate încercările de scandal, mergeţi cu proiectele mai departe, ne ducem în faţa Parlamentului, explicăm oamenilor şi cred că asta este ce trebuie să facem", a continuat premierul.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, la Fundulea, că premierul Victor Ponta nu îi răspunde la telefon.

Întrebat de jurnalişti dacă a încercat să discute cu premierul Victor Ponta despre această problemă, Băsescu a spus: „Nu îmi răspunde la telefon".

×
Subiecte în articol: sedinta de Guvern Victor Ponta
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close