Antena 3 CNN Actualitate Ponta, protagonist în "Războiul Micilor": Noi ne luptăm să salvăm micii de CE. Voi fiţi ponderaţi de sărbători

Ponta, protagonist în "Războiul Micilor": Noi ne luptăm să salvăm micii de CE. Voi fiţi ponderaţi de sărbători

Ponta, protagonist în "Războiul Micilor": Noi ne luptăm să salvăm micii de CE. Voi fiţi ponderaţi de sărbători
de O.P.    |    03 Mai 2013   •   15:34

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, la Constanţa, că Guvernul "se luptă" să salveze micii de Comisia Europeană, adăugând că "nu e nicio problemă", şi le-a transmis românilor să fie "mai ponderaţi" de sărbători, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  
"Noi ne luptăm, salvăm micii. Deci nu e nicio problemă, micii îi salvăm de Comisia Europeană", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, după inaugurarea celui de-al şaselea centru SMURD din ţară dotat cu elicopter.
  
El le-a transmis "un gând special" celor care muncesc de sărbători şi i-a îndemnat pe români să fie "ponderaţi" în această perioadă.
  
"Un gând special pentru cei care muncesc şi un gând pentru cei care, ca şi mine, stau cu familia - să fie mai ponderaţi în această perioadă", a mai spus Ponta.
  
Premierul Victor Ponta a participat, vineri, pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" din Constanţa, la inaugurarea celui de-al şaselea centru SMURD din ţară dotat cu elicopter, care va deservi judeţele Constanţa şi Tulcea, dar şi Delta Dunării.

×
Subiecte în articol: mici Victor Ponta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close