Ponta: Raed Arafat nu şi-a dorit funcţia de ministru al Sănătăţii, dar sper să îl conving să rămână în Guvern şi după 9 decembrie

de A.P.    |    07 Noi 2012   •   16:14
Ponta: Raed Arafat nu şi-a dorit funcţia de ministru al Sănătăţii, dar sper să îl conving să rămână în Guvern şi după 9 decembrie Foto: Intact Images

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, primul ministru Victor Ponta a declarat că Raed Arafat este cea mai bună propunere pe care putea să o face pentru fotoliul de ministru al Sănătăţii.

"La ora 19.00 va depune jurământul noul ministru al Sănătăţii. Cred că este cea mai bună propunere pe care puteam să o fac în acest moment şi nu numai. Domnul Arafat nu şi-a dorit să ocupe această funcţie. A acceptat numirea şi va gestiona, aşa cum de altfel a gestionat şi în ultimele 30 de zile activitatea ministerului Sănătăţii.

Dacă voi reuşi să îl conving şi după 9 decembrie să rămână în Guvern, cred că va fi bine pentru Guvern. Dacă nu, sigur domnia sa se va întoarce la ceea ce a făcut şi a făcut foarte bine în aceşti foarte mulţi ani şi anume serviciul de asistenţă medicală de urgenţă", a declarat Ponta.

Raed Arafat va fi noul ministru al Sănătăţii.x close