Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Şi eu am semnat documentul înmânat de Băsescu la Bruxelles. E e de colaborare interinstituţională

Ponta: Şi eu am semnat documentul înmânat de Băsescu la Bruxelles. E e de colaborare interinstituţională

Ponta: Şi eu am semnat documentul înmânat de Băsescu la Bruxelles. E e de colaborare interinstituţională
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    17 Dec 2012   •   22:23

Premierul Victor Ponta a declarat că documentul înmânat, săptămâna trecută, de preşedintele Traian Băsescu liderilor UE a fost semnat atât de şeful statului, dar şi de el, în calitate de prim-ministru, şi viza colaborarea instituţională Preşedinţie-Guvern, cu asigurări de respectare a Constituţiei.

"Nu e de coabitare, că eu am schimbat titlul, este de colaborare interinstituţională", a spus Ponta, luni seară, la un post de televiziune.

Misterul biletului de la Bruxelles. Schulz: Hârtia era despre coabitarea Băsescu-Ponta

Preşedintele Traian Băsescu a spus că le-a dat liderilor europeni, printre care preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, preşedintele PE, Martin Schulz, şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, un document "în interesul României", fără a preciza însă ce conţine acesta.



Băsescu a fost întrebat de jurnalişti despre faptul că în imaginile de la fotografia de familie a Consiliului European a fost văzut dându-i un document preşedintelui PE, Martin Schulz, el răspunzând că a fost dorinţa sa să se vadă acest lucru.

 "Cum credeţi că eu mă duceam la fotografia de familie cu un document fără să vreau ca acest lucru să se vadă? Dacă vroiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu", a afirmat Băsescu, refuzând însă să precizeze ce conţine documentul.

Citeşte şi:

Antonescu: Scenele "suprarealiste" în care Băsescu "fugea" cu hârtii după omologii săi, jenante



×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close