Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Traficul low-cost a fost mutat deoarece fostul premier avea casa pe pistă

Ponta: Traficul low-cost a fost mutat deoarece fostul premier avea casa pe pistă

Ponta: Traficul low-cost a fost mutat deoarece fostul premier avea casa pe pistă
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
06 Noi 2012   •   20:27

Victor Ponta a declarat că traficul aerian low-cost de la Băneasa a fost mutat la Aeroportul Henri Coandă - Otopeni deoarece fostul prim-ministru avea ”casă pe pistă”, scrie Mediafax.

Prezent la inaugurarea noului terminal pentru plecări al Aeroportului Henri Coandă, premierul a discutat cu directorul aeroportului și s-a interesat de volumul actual al traficului aerian.

"Era jale de când aţi mutat low-costurile. Pentru că avea primul-ministru casa pe pistă, s-au mutat toate low-costurile aici şi acuma toată lumea se înghesuia. Să nu-şi mai facă niciun oficial casă în cazurile astea, vă rog, că nu mai putem să-l mutăm şi pe ăsta", i-a spus Ponta directorului aeroportului.

Presa a relatat anterior că Mihai Răzvan Ungureanu locuiește în cartierul Henry Coandă, chiar în apropierea uneia dintre pistele Aeroportului Băneasa.

"La începutul acestui an, când Aeroportul Băneasa s-a închis pentru cursele de pasageri şi pentru companiile care s-au mutat aici, de fiecare dată când veneam la aeroport mă îngrozeam de aglomeraţie, de cozi, de până la urma de nervozitatea pasagerilor. Sper ca de astăzi aeroportul de aici din Bucureşti să înceapă cu adevărat să fie un aeroport european. Îmi doresc în acelaşi timp să văd cât mai multe locuri în care România are aeroporturi care îndeplinesc criteriile Schengen şi îndeplinesc standardele europene, fie că e vorba de Cluj, de Timişoara, dar îmi doresc la fel de mult să văd la Iaşi un asemenea aeroport sau la Craiova", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Aeroport Otopeni
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close