x close

Porcii din rasa Mangaliţa, din nou în graţiile crescătorilor români

de S.T.    |    24 Oct 2012   •   22:43
Porcii din rasa Mangaliţa, din nou în graţiile crescătorilor români 534

Veste bună pentru românii care vor să mănânce sănătos, fără să renunţe la carnea de porc. În ferme, încep să reapară porcii de Mangaliţa.

Aceştia sunt recunoscuţi pentru carnea sănătoasă, care conţine mai puţine grăsimi şi un nivel redus de colesterol.

Sunt renumiţi şi pentru înfăţişarea mai puţin obişnuită. Nu degeaba sunt supranumiţi "porci cu lână". Aceşti porci sunt lânoşi ca oile, iar grăsimea lor e la fel de sănătoasă ca cea de somon.

Nu sunt singurii porci cu carne mai sănătoasă. La fel sunt şi cei mici vietnamezi. Care sunt crescuţi de ani buni, în Sibiu.



Citeşte mai multe despre:

porci carne de porc carne de porc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati