Antena 3 CNN Actualitate Poveste de amor încheiată tragic între doi bărbaţi din Buzău: provocau incendii din dragoste, iar unul a sfârşit ucis de iubit

Poveste de amor încheiată tragic între doi bărbaţi din Buzău: provocau incendii din dragoste, iar unul a sfârşit ucis de iubit

Povestea de dragoste între doi bărbați din Buzău s-a sfârșit tragic, după ce unul dintre ei l-a ucis pe celălalt, în urma unui scandal izbucnit la băutură.

Poveste de amor încheiată tragic între doi bărbaţi din Buzău: provocau incendii din dragoste, iar unul a sfârşit ucis de iubit
Sursa foto: foto: Facebook/ Poliția Romana
29 Ian 2020   •   16:23

Un bărbat de 20 de ani din satul buzoian Nicoleşti a fost arestat preventiv recent, pentru 30 de zile, şi este cercetat într-un caz de omor, după ce a fost acuzat că şi-a lovit cu un par iubitul, în vârstă de 41 de ani, până când victima şi-a dat ultima suflare, după care l-a înjunghiat în cap de mai multe ori, scriu jurnaliștii de la stiridebuzau.ro.

Anchetatorii spun că scandalul ar fi pornit de la o ceartă iscată pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii legate de viaţa amoroasă a celor doi.

Costin, bărbatul de 41 de ani, a fost găsit de rude, întins pe podea, în locuinţa sa. Corpul lui era plin de lovituri şi prezenta plăgi înjunghiate la cap, motiv pentru care familia a anunţat imediat autorităţile.

Scandalul între cei doi ar fi pornit atunci când victima l-ar fi ameninţat pe tânăr că-i dă foc. De altfel, relația lor a fost una presărată cu gesturi de violență, cei doi fiind autorii mai multor incendii provocate în gospodării din comuna Puieşti. Marius a fost cel care dădea foc anexelor gospodăreşti, la solicitarea bărbatului de care era îndrăgostit.

 

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste Buzau
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close