Antena 3 CNN Actualitate Povestea lui Edy Klocek, medicul care a murit la maratonul din Piatra Craiului. „Pasul nu a fost unul greșit, ci unul de ajutorare!”

Povestea lui Edy Klocek, medicul care a murit la maratonul din Piatra Craiului. „Pasul nu a fost unul greșit, ci unul de ajutorare!”

Povestea lui Edy Klocek, medicul care a murit la maratonul din Piatra Craiului. „Pasul nu a fost unul greșit, ci unul de ajutorare!”
06 Oct 2019   •   19:55

S-a făcut medic ca să salveze oameni şi a murit respectându-şi crezul. Edy Klocek, maratonistul care şi-a pierdut ieri viaţa încercând să o salveze o altă sportivă, era chirurg şi îndrăgostit de munte.

Alergător pasionat şi căţărător experimentat, Edy s-a fi prăbuşit în gol într-o zonă a traseului din Piatra Craiului unde poteca avea doar 35 de centimetri lăţime.

Era obisnuit să facă eforturi ca să salveze vieți. Ieri, în timpul maratonului, dorința de a ajuta l-a costat propria viață pe medicul de 39 de ani.

Era în spatele femeii care a căzut, pe o porțiune a traseului în care poteca avea doar 35 de cm lățime. Ar fi încercat să o prindă pe femeie, înainte să se prăbușească și el în gol. 70 de metri.

”Pasul pe care l-a făcut nu a fost unul greșit, ci unul de ajutorare”, spune o apropiată a medicului.

Sursa: Observator

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close