Antena 3 CNN Actualitate Povestea presupusului fiu al Regelui Mihai. Cetăţeanul neamţ vrea să obţină în instanţă o probă ADN de la Majestatea Sa

Povestea presupusului fiu al Regelui Mihai. Cetăţeanul neamţ vrea să obţină în instanţă o probă ADN de la Majestatea Sa

Povestea presupusului fiu al Regelui Mihai. Cetăţeanul neamţ vrea să obţină în instanţă o probă ADN de la Majestatea Sa
04 Feb 2013   •   08:00

A pierdut două decenii şi 150 de mii de euro, dar este pe cale să-şi vadă visul împlinit. Dieter Stanzeleit, cetăţeanul neamţ care pretinde că este fiul regelui Mihai, vrea să obţină în instanţă o probă ADN de la Majestatea Sa. Muzicianul care a reuşit să-şi facă un nume şi în lumea afacerilor le-a povestit în exclusivitate colegilor noştri de ce crede că ar trebui să fie membru al Casei Regale a României.

Casa din Bucureşti a lui Dieter Stanzeleit este plină de obiecte care au o strânsă legatură cu dinastia monahică. Din care susţine că face parte. Iar numele său adevarat ar fi Nicolae Vasile, prinţ de Alba Iulia.

Dieter Stanzeleit s-a născut în noiembrie 1939, ca rod al dragostei dintre Regele Mihai I al României şi o membră a familiei regale britanice. Relaţia a fost păstrată în mare secret.

A aflat aceste detalii în ultimii douăzeci de ani, în urma unor investigaţii amănunţite. Documente şi confesiuni ale unor martori încă în viaţă sunt dovezile care-i susţin teoria.

El povesteşte că a fost adoptat de o nemţoaică, după ce mama sa a fost omorâtă de nazişti. Din 1994, Dieter Stanzeleit încearcă să ia legătura cu Regele Mihai, dar acesta a refuzat orice apropiere. Acum germanul speră să obţină în instanţă un test ADN de la Majestatea sa, pentru a dovedi că este fiul biologic. Până acum, toate procesele au fost respinse.

Casa Regală a României refuză să comenteze situaţia. Avocatul susţine că membrii familiei regale nu au fost citaţi în instanţă, şi mai mult decât atât, vor să păstreze discreţia.

Sursă: Observator 6.00


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close