Antena 3 CNN Actualitate Ana şi Tudor Ionescu la Power Couple România, cuplul cu cea mai îndelungată relaţie din concurs

Ana şi Tudor Ionescu la Power Couple România, cuplul cu cea mai îndelungată relaţie din concurs

Cuplul cu cea mai îndelungată relație din competiția Power Couple România este alcătuit din Ana și Tudor Ionescu. Artistul Fly Project și partenera lui, de profesie designer de interior și decorator, sunt împreună de mai bine de 19 ani.

Ana şi Tudor Ionescu la Power Couple România, cuplul cu cea mai îndelungată relaţie din concurs
Sursa foto: Antena 1
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2024   •   14:27

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, aduce la Antena 1 un mix irezistibil de adrenalină, emoții, tensine și umor, într-o competiție cu 18 probe spectaculoase. Din 5 februarie, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, timp de 6 săptămâni, telespectatorii vor urmări cea mai incitantă întrecere a cuplurilor pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Ana şi Tudor Ionescu din timpul concursului Power Couple România

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, aliniază la start 9 cupluri de vedete care se vor confrunta cu probe dure, dar și cu situații comice, dezvăluind astfel cum funcționează relațiile acestora la bine, dar mai ales la greu.

Ana şi Tudor Ionescu reprezintă cuplul cu cea mai îndelungată relaţie din Power Couple România.

Invitați în această dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi au povestit despre relația lor, amintindu-și momentele de început. ”Tudor s-a îndrăgostit la prima vedere. Primul sărut a fost în mașină, în timp ce dormeam”, a declarat Ana, cu umor, în discuția cu Dani Oțil.

Căsătoriți din 2014, Tudor și Ana au devenit în 2017 părinții unei fete, Ilinca, venirea ei pe lume consolidându-le relația, dar provocându-i, totodată, și la schimbări în stilul de viață. Tudor povestește astfel că ține cont de Ilinca atunci când își alcătuiește programul cu Fly Project, numele sub care el a cunoscut succesul în muzică pe plan internațional.

Ideea participării la Power Couple România îi aparține Anei, cea care s-a declarat de la început încrezătoare în forța cuplului lor, datorită longevității. ”Noi credem că da, contează vechimea în cuplu, pentru că, cel puțin teoretic, ar trebui să ne cunoaștem foarte bine. Cu rezerva că, da, dacă mă întrebi ce-am făcut acum 19 ani, nu-i așa ușor să-mi amintesc”, a spus Ana. Încăpățânați și vulcanici, cei doi recunosc că certurile sunt un ingredient care le animă din când în când viața de cuplu. Iar unul dintre motive este capitolul cumpărăturilor de orice fel, responsabilitate asumată de Ana. ”Noi glumim, spunând că ne-am plictisi fără să ne mai și certăm”, declară Ana, în timp ce Tudor completează că ei îi trece supărarea mai repede, pentru că este mai înțeleaptă.

Umorul este, de asemenea, un ingredient esențial pentru ei, cu ajutorul căruia știu să treacă peste situațiile tensionate. Cum au aplicat Ana și Tudor rețeta umorului în cele mai dificile probe telespectatorii vor descoperi din 5 februarie, la Power Couple România – La bine și la greu. ”La un moment dat, nu-mi mai simțeam buricele degetelor. Nu știu dacă așa e atacul de panică, dar știu că m-am chinuit să respir ca să mă pot concentra”, și-a amintit Ana despre una dintre cele mai solicitante zile din competiție. ”Eu n-am simțit atâta durere în viața mea cât am simțit la una dintre probe. Niciunul dintre noi n-a mai făcut ceea ce a făcut în acest concurs”, a adăugat Tudor.

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu. Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close