Antena 3 CNN Actualitate Reacția Antena Group cu privire la mesajul lui Dan Negru despre filmul ”Nu mă atinge-mă”

Reacția Antena Group cu privire la mesajul lui Dan Negru despre filmul ”Nu mă atinge-mă”

Reacția Antena Group cu privire la mesajul lui Dan Negru despre filmul ”Nu mă atinge-mă”
27 Feb 2018   •   17:29

Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul “Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group.

Premiul obținut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reușită pentru cinematografia românească și o recunoaștere la nivel internațional. 
Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori.

Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marți și joi într-o rubrică specială la „Neatza cu Răzvan și Dani” și în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea „CineCOOL”.

Ce a  postat Dan Negru

Vedeta tv Dan Negru a reacționat dur imediat după ce “Touch me not/ Nu mă atinge-mă” a luat marele premiu la Berlinală.

"Bagati-va “Ursul de aur” in fund ! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se masturbeze in fata ei. Si ala sta si se masturbeaza. Iaca filmu’. Stiu,nu inteleg eu masturbarea ca arta.Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema,filme ieftine cu curve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera sunt falimentare,n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund !", a scris Negru, pe Facebook. 

Trailerul filmului care a câștigat Ursul de Aur.

×
Subiecte în articol: Antena Group Dan Negru film
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close