Antena 3 CNN Actualitate Premierul Boc, acuzat de abuz în serviciu, de Doru Giugula, avocatul lui Andreescu

Premierul Boc, acuzat de abuz în serviciu, de Doru Giugula, avocatul lui Andreescu

Premierul Boc, acuzat de abuz în serviciu, de Doru Giugula, avocatul lui Andreescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Ian 2012   •   15:38

Avocatul Danielei Andreescu, Doru Giugula, l-a acuzat, marţi, pe premierul Emil Boc de faptul că a făcut un abuz în serviciu atunci când a demis-o pe fosta şefă de la Secretariatului General al Guvernului.

"Este un abuz în serviciu al premierului Emil Boc, pentru că poate să îşi permită să încalce legalitatea", a declarat, marţi, avocatul Doru Giugula, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Acuzaţia lui Giugula a venit după ce Daniela Andreescu l-a dat în judecată pe premierul Emil Boc, cerând anularea actului administrativ prin care a fost demisă de la SGG.

"Demiterea Danielei Andreescu s-a făcut intempestiv, după o şedinţă de guvern, fără să existe un document care să arate că şi-a încălcat atribuţiile publice. Nu rezultă din analiza ANI că este o incompatibilitate între atribuţiile ei şi decizia domnului Boc", a declarat avocatul Danielei Andreescu, Doru Giugula, într-o intervenţite telefonică la Antena 3.

Daniela Andreescu a dat în judecată şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru raportul privind incompatibilitatea sa.

Fosta şefă a SGG, Daniela Andreescu, a fost demisă, după ce Antena 3 a dezvăluit că mai mulţi membri ai familiei sale ocupă spaţii RA-APPS.

Citeşte şi Andreescu: Instanţa să clarifice dacă am comis o eroare la SGG şi dacă am fost revocată corect.

Mihai Gâdea: Am primit mesaje de ameninţare de la soţul Danielei Andreescu. Fac plângere penală împotriva lui Aurel Teodorescu.







×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close