Premierul Boc, acuzat de abuz în serviciu, de Doru Giugula, avocatul lui Andreescu

de M.Z.    |    31 Ian 2012   •   15:38
Premierul Boc, acuzat de abuz în serviciu, de Doru Giugula, avocatul lui Andreescu Foto: Intact Images

Avocatul Danielei Andreescu, Doru Giugula, l-a acuzat, marţi, pe premierul Emil Boc de faptul că a făcut un abuz în serviciu atunci când a demis-o pe fosta şefă de la Secretariatului General al Guvernului.

"Este un abuz în serviciu al premierului Emil Boc, pentru că poate să îşi permită să încalce legalitatea", a declarat, marţi, avocatul Doru Giugula, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Acuzaţia lui Giugula a venit după ce Daniela Andreescu l-a dat în judecată pe premierul Emil Boc, cerând anularea actului administrativ prin care a fost demisă de la SGG.

"Demiterea Danielei Andreescu s-a făcut intempestiv, după o şedinţă de guvern, fără să existe un document care să arate că şi-a încălcat atribuţiile publice. Nu rezultă din analiza ANI că este o incompatibilitate între atribuţiile ei şi decizia domnului Boc", a declarat avocatul Danielei Andreescu, Doru Giugula, într-o intervenţite telefonică la Antena 3.

Daniela Andreescu a dat în judecată şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru raportul privind incompatibilitatea sa.

Fosta şefă a SGG, Daniela Andreescu, a fost demisă, după ce Antena 3 a dezvăluit că mai mulţi membri ai familiei sale ocupă spaţii RA-APPS.

Citeşte şi Andreescu: Instanţa să clarifice dacă am comis o eroare la SGG şi dacă am fost revocată corect.

Mihai Gâdea: Am primit mesaje de ameninţare de la soţul Danielei Andreescu. Fac plângere penală împotriva lui Aurel Teodorescu.x close