Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă, anunț pentru români: Reducem TVA la 5% pentru produsele tradiționale

Premierul Dăncilă, anunț pentru români: Reducem TVA la 5% pentru produsele tradiționale

Premierul Dăncilă, anunț pentru români: Reducem TVA la 5% pentru produsele tradiționale
Sursa foto: Foto: gov.ro
14 Mai 2019   •   14:24

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul va reduce TVA de la 9% la 5% pentru produsele tradiționale.

”În ultimele zile am avut întâlniri în teritoriu, cu autorități locale, oameni de afaceri, fermieri, salariați. Am discutat cu oamenii despre realizările Guvernului PSD-ALDE. Am văzut stadiul implicării proiectelor din fonduri guvernamentale și europene. În același timp am discutat cu oamenii despre așteptările lor.

Noi ținem cont de preocupările oamenilor și în acest sens vom face toate eforturile ca programele pe care liderii locali le-au promis cetățenilor să se transforme în realitate.

Anul 2019 va fi anul investițiilor, iar importanța acordată acestei politici se vede în teren. Mă bucur să anunț că în cursul acestei dimineți, Eugen Teodorovici a semnat contractul de finanțare a proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Dolj.

Avem în vedere creșterea accesului românilor la produse sănătoase, de înaltă calitate. Vom reduce TVA de la 9% la 5% pentru livrarea acestor categorii de alimente, respectiv produse ecologice, tradiționale, autorizate de ministerul Agriculturii”, a declarat premierul Dăncilă.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close