Antena 3 CNN Actualitate Premierul Grindeanu, invitat din nou de Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Grindeanu, invitat din nou de Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Grindeanu, invitat din nou de Klaus Iohannis la Cotroceni
Sursa foto: foto: Agerpres
09 Ian 2017   •   18:23

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni miercuri cu premierul Sorin Grindeanu pentru a discuta despre planurile Guvernului în legătură cu bugetul de stat, potrivit Agerpres.

"Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, în care l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. (...) Preşedintele României vrea să afle direct de la premier care sunt planurile Guvernului în legătură cu bugetul pe anul 2017. Este o discuţie necesară pentru că există foarte multe îngrijorări în legătură cu sustenabilitatea acestor măsuri şi efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei", a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, luni, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Potrivit acesteia, întâlnirea va avea loc miercuri după-amiază şi vizează planurile Guvernului în legătură cu bugetul.

Mădălina Dobrovolschi a mai spus că la întâlnire va participa şi ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan.

Ea a precizat că îngrijorările sunt bazate pe cifre şi date.

"Nu este străin de nimeni ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. La nivelul Administraţiei Prezidenţiale există analize serioase, dar ca şi cetăţean de rând există aceste îngrijorări bazate pe cifre, pe date. Îngrijorările acestea sunt până la nivelul Administraţiei Prezidenţiale", a adăugat purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Întrebată dacă au existat şi discuţii cu reprezentanţii BNR, Dobrovolschi a precizat că nu poate confirma sau infirma astfel de informaţii.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close