Antena 3 CNN Actualitate Premierul Sorin Grindeanu, despre discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis: „Nu sunt un tip conflictual”

Premierul Sorin Grindeanu, despre discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis: „Nu sunt un tip conflictual”

Premierul Sorin Grindeanu, despre discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis: „Nu sunt un tip conflictual”
Sursa foto: Foto: presedincy.ro
15 Ian 2017   •   22:43

Premierul Sorin Grindeanu a dezvăluit cum a decurs discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Totodată, şeful Executivului a recunoscut că actualul Guvern va trimite în jurul datei de 25 ianuarie proiectul de buget în Parlament.

„Încercăm ca în jurul datei de 25 ianuarie, poate chiar mai repede, să trimitem bugetul spre Parlament. Ne vom respecta toate angajamentele. Preşedintele Klaus Iohannis a vrut să vadă cum vedem lucrurile pentru 2017. I-am prezentat datele la zi, cât va fi PIB-ul, care este creşterea economică, apoi care este inflaţia, cât va fi rata şomajului... Nu sunt un tip conflictual, nici eu, nici colegii mei. Discuţia cu preşedintele a fost cât se poate de decentă şi într-un cadru instituţional corect (...) Nu am fost invitat la Cotroceni ca să spun despre minus, eu am fost invitat acolo împreună cu ministrul Finanţelor ca să vorbim despre bugetul şi cum vedem noi bugetul din anul 2017 (...) A fost o discuţie cât se poate de corectă, instituţională, fără niciun fel de excese (...) Am avut datele la zi de la Comisia Naţională de Prognoză, ceea ce a însemnat o radiografie la zi pe ceea ce vorbim ca şi cadru macroeconomic”, a spus Sorin Grindeanu, la România TV.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close