Antena 3 CNN Actualitate Preotul care a condus băut şi a lovit mortal cu maşina o femeie, arestat preventiv

Preotul care a condus băut şi a lovit mortal cu maşina o femeie, arestat preventiv

Preotul care a condus băut şi a lovit mortal cu maşina o femeie, arestat preventiv
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Noi 2018   •   08:20

Preotul din localitatea Mitocu Dragomirnei care a omorât o femeie, iar pe alta a rănit-o, după ce, beat fiind, le-a lovit cu maşina, a fost arestat preventiv.

Judecătoria Suceava a decis miercuri seara măsura arestării preventive pentru 30 de zile, autorul faptei fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Din cercetări a rezultat că accidentul a fost produs de un preot de la parohia ''Sf. Mucenic Gheorghe'' din localitate, George Apetrei, a cărui maşină a fost găsită de poliţişti în curtea locuinţei sale, prezentând avarii ce ar fi putut fi produse în urma impactului cu victimele.

Din primele cercetări a rezultat că preotul, depistat cu o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce se deplasa pe DJ 208D dinspre Mitocu Dragomirnei spre Suceava, le-a acroşat pe cele două femei care circulau pe acelaşi sens de mers.

Preotul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: condus lovit masina arestat femeie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close