Antena 3 CNN Actualitate Preotul mort de BEAT, care a accidentat trei oameni şi a lovit patru maşini, NU va mai intra în biserică

Preotul mort de BEAT, care a accidentat trei oameni şi a lovit patru maşini, NU va mai intra în biserică

Preotul mort de BEAT, care a accidentat trei oameni şi a lovit patru maşini, NU va mai intra în biserică
de O.P.    |    01 Feb 2013   •   05:32
Preotul din Constanţa, care a accidentat trei oameni şi a lovit patru maşini, nu va mai intra în biserică. Şi-a pierdut şi funcţia de consilier cultural pe care o deţinea în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, după ce imaginile cu el înjurând ca la uşa cortului au ajuns la superiorii săi. Ameţit bine de alcool, a făcut tot posibilul să nu fie testat cu etilotestul şi a făcut "spectacol" în faţa poliţiştilor.

Preotul abia se ţinea pe picioare atunci când a plecat de la spital. Cu toate acestea, nu a recunoscut că a bătut.

După ce s-a urcat băut la volan, preotul a intrat într-o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, au mai fost avariate încă două autoturisme, în care se aflau şi două fetiţe de 5, respectiv 7 ani. Atât ele, cât şi tatăl lor, care se afla la volan, au ajuns la spital.

În urma celor întâmplate, Consiliul Arhiepisopiei Tomisului s-a întrunit de urgenţă. Bărbatul a fost suspendat din funcţia de preot, dar şi din cea de consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close