Antena 3 CNN Actualitate Preotul Theodor Sava, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat pe 29 septembrie. E incredibil ce s-a aflat abia acum

Preotul Theodor Sava, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat pe 29 septembrie. E incredibil ce s-a aflat abia acum

Preotul Theodor Sava, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat pe 29 septembrie. E incredibil ce s-a aflat abia acum
Sursa foto: foto: protopopiatulhuedin.ro
02 Oct 2019   •   20:15

Preotul Theodor Sava, din localitatea clujeană Huedin, avea cinci copii şi urma să devină tată pentru a şasea oară, soția acestuia fiind din nou însărcinată.

Potrivit șefilor, părintele Theodor ar fi avut probleme cu alcoolul, iar în ultima perioadă nu mai profesa, acesta cerând concediu fără plată.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință.

În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment”, a transmis Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform Info Huedin.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close