Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Asociaţiei Părinţilor Elevilor: Vom cere demisia ministrului Educaţiei

Preşedintele Asociaţiei Părinţilor Elevilor: Vom cere demisia ministrului Educaţiei

Preşedintele Asociaţiei Părinţilor Elevilor: Vom cere demisia ministrului Educaţiei
Sursa foto: Foto: agentia.org
03 Iul 2011   •   19:04

Asociaţia Părinţilor Elevilor este hotărâtă să ceară demisia ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, în urma rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat, a anunţat, duminică, preşedintele acestei organizaţii.

"Noi vom cere ministrului Educaţiei să-şi asume în mod onorabil acest eşec al rezultatului examenului de bacalaureat şi, de asemenea, vom cere demisia de onoare a ministrului Educaţiei", a declarat, preşedintele Asociaţiei Părinţilor Elevilor, Mihaela Guna, la Antena 3.

Guna a recunoscut că învăţatul nu se mai află printre preocupările elevilor, însă nu este de acord ca astfel să fie nenorocită o generaţie întreagă.

"Este normal! Copiii nu învaţă cu toţii, dar trebuie să ştim ce vrem de la copii şi ce vor copiii să înveţe. Dacă îi asaltăm cu o mare cantitate de informaţii şi vrem să-i facem genii este normal să întâmpinăm o dificultate şi, la un moment dat, nişte măsuri de protecţie din partea lor. Să nu-mi spună mie cineva că toţi copiii sunt chiar nişte tâmpiţi. De ce la Bacul Olimpicilor au fost date subiecte mult mai uşoare şi acum am vrut să nenorocim o generaţie întreagă?", a comentat preşedintele Asociaţiei Părinţilor Elevilor.

Reacţia Mihaelei Guna vine după ce, potrivit rezultatelor parţiale de duminică, mai multe licee din ţară au avut rata de promovare zero.

 


×
Subiecte în articol: demisie Daniel Funeriu rezultate bac
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close