Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Băsescu a plecat cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde a petrecut revelionul alături de Elena Udrea

Preşedintele Băsescu a plecat cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde a petrecut revelionul alături de Elena Udrea

Preşedintele Băsescu a plecat  cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde a petrecut revelionul alături de Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images/Facebook/Twitter
02 Ian 2013   •   13:14
Update: Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au plecat, miercuri, cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde se aflau de duminică şi unde au petrecut Revelionul alături de cele două fiice, dar şi de Elena Udrea şi Gheorghe Falcă

Traian Băsescu şi soţia sa au plecat, în jurul orei 11.00, cu elicopterul din Covasna, fără a face declaraţii jurnaliştilor care se aflau acolo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Traian Băsescu s-a întâlnit din nou, aseară, cu familia Cocoş, în holul hotelului unde au petrecut în noaptea dintre ani. Preşedintele a ieşit la plimbare cu zâmbetul pe buze, a dat mâna cu apropiaţii, iar pe Elena Udrea a sărutat-o pe obraz.

La plecarea din hotel, preşedintele a pupat-o pe Udrea pe obraz şi a dat mâna cu soţul ei, afaceristul Dorin Cocoş.

Fostul ministru al Turismului a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii de la petrecerea de Revelion, împreună cu o serie de impresii, despre petrecere de Revelion.



"Revelionul s-a terminat, am început un an nou cu dorinţa ca 2013 să fie mai bun decât cel care s-a dus. La Covasna, turiştii au petrecut şi s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregătit: un meniu rafinat, muzică şi mai ales dans. Am avut şi foc de artificii şi am ciocnit cu toţi cei din restaurant şampanie la miezul nopţii" a scris Udrea pe Facebook.



Dacă în ultima zi din an a fost nervos şi supărat pe jurnalişti, în prima zi din 2013 Traian Băsescu a ieşit la plimbare cu zâmbetul pe buze.

Traian Băsescu a petrecut intrarea în noul an la restaurantul unui hotel din Covasna, împreună cu soţia şi fiicele sale. Li s-au alăturat şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă, dar şi familia Cocoş.

Ceilalţi invitaţi la petrecere s-au bucurat că au avut ocazia să sărbătorească trecerea dintre ani alături de şeful statului.

Şeful statului a ieşit din restaurant să vadă focurile de artificii din noaptea de Revelion, dar s-a ferit de camerele de filmat.





×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close