Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Băsescu a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013

Preşedintele Băsescu a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013

Preşedintele Băsescu a promulgat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Feb 2013   •   15:47

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, joi, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013, potrivit unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, citat de Mediafax.

"Preşedintele Băsescu a semnat joi Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 şi Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013", arată comunicatul postat pe site-ul instituţiei.
   
În 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern pronunţându-se 309 senatori şi deputaţi şi fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă".

PDL a sesizat CC că Legea bugetului pe 2013 a fost adoptată fără cvorum şi fără a lua în considerare amendamentele opoziţiei, iar fundamentarea bugetului s-a făcut pe Statutul parlamentarilor, act încă neadoptat.
   
Curtea Constituţională a stabilit, în 13 februarie, că Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constituţională, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi.



×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close