Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Iohannis a eliberat din funcţie mai mulţi judecători şi procurori

Preşedintele Iohannis a eliberat din funcţie mai mulţi judecători şi procurori

Preşedintele Iohannis a eliberat din funcţie mai mulţi judecători şi procurori
Sursa foto: foto: Intact Images
20 Dec 2016   •   18:47

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, mai multe decrete prin care a eliberat din funcţie mai mulţi judecători şi procurori, majoritatea ca urmare a pensionării, potrivit Agerpres.

Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie pentru Ionela Ion, judecător la Tribunalul Bucureşti, pentru Gherasim Baboi, preşedintele Judecătoriei Gura Humorului, şi pentru Mioara Donea, preşedinte cu delegaţie al Judecătoriei Râmnicu Sărat.

De asemenea, au fost eliberaţi din funcţie procurorul Nicolae Blaga, consilier al procurorului-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, precum şi colonelul magistrat Niculae Andrei, procuror militar la Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În cazul judecătorilor, Ion, Baboi şi Donea şi a procurorului Blaga, eliberarea din funcţie a intervenit ca urmare a pensionării, începând cu data de 1 ianuarie, în cazul colonelului magistrat Andrei, eliberarea din funcţie a venit ca urmare a demisiei acestuia.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close