Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele şi vicepreşedintele CSM, păziţi de ofiţeri SPP în timpul unei deplasări în străinătate

Preşedintele şi vicepreşedintele CSM, păziţi de ofiţeri SPP în timpul unei deplasări în străinătate

Preşedintele şi vicepreşedintele CSM, păziţi de ofiţeri SPP în timpul unei deplasări în străinătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Sep 2012   •   07:30

Preşedintele CSM, Alina Ghica, şi vicepreşedintele CSM, Oana Hăineală, au fost însoţite la o conferinţă din luna mai de ofiţeri ai SPP. Informaţia apare într-un raport al consulului general la Hong Kong, Sorin Vasile, care le-a lăudat pe reprezentantele României, dar şi pe bodyguarzi.

Potrivit site-ului Lumea Justiţiei, cele două şefe ale CSM au fost păzite de doi ofiţeri SPP pe toată durata vizitei, iar cheltuielile cu cei doi s-au ridicat la 10.000 de dolari. Este pentru prima dată când ofiţeri ai Serviciului de protecţie şi Pază asigură securitatea unor membri ai CSM, în ţară sau în străinătate.

Cele două membre ale CSM au cheltuit fiecare câte 29.957 lei pentru participarea la conferinţe în Belgia, Danemarca, Hong Kong si Luxemburg.

CSM nu a reuşit să acopere din fonduri proprii costul deplasărilor, aşa că a fost nevoit să apeleze şi la bugetul Şcolii Naţionale pentru Grefieri.

×
Subiecte în articol: Oana Haineala Alina Ghica SPP
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close