Antena 3 Actualitate Preşedintele Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

Preşedintele Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

de G.S.    |    13 Apr 2013   •   13:37
Preşedintele Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier Foto: VideoNews

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, în zona Podului Otopeni.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a avut un accident uşor de circulaţie, s-a petrecut astăzi la prânz, în urmă cu aproximativ o oră (ora 12:45, n.r.) în zona Otopeni. Maşina care se afla în faţa sa a pus frână brusc, iar preşedintele a lovit-o din spate. Nu sunt persoane rănite sau victime, au fost doar afectate maşinile", a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, pentru Mediafax.
   
El a precizat că preşedintele a admis că este responsabil pentru incident, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară pentru a putea evita impactul cu autoturismul din faţa sa în momentul în care acesta a frânat.
   
"S-a mers pe procedura legală de înţelegere amiabilă între şoferi, permisă în cazuri de accidente minore", a precizat Oprea. El a adăugat că maşinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de "zgârâieturi' şi "telescoape lovite".
   
De asemenea, întrebat dacă la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie şi dacă permisul preşedintelui Băsescu a rămas la acesta sau şeful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat că în caz de înţelegere amiabilă nu se ajunge până la această procedură.
   
Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă în maşina preşedintelui se mai aflau persoane.
   
Bogdan Oprea a menţionat că preşedintele Traian Băsescu se afla la volanul autoturismului Dacia Logan proprietate personală

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close