Antena 3 Actualitate Preşedinteşe SNPPC la 100 de minute: Oare nu am ajuns un stat poliţienesc?

Preşedinteşe SNPPC la 100 de minute: Oare nu am ajuns un stat poliţienesc?

10 Mar 2015   •   18:10
Preşedinteşe SNPPC la 100 de minute: Oare nu am ajuns un stat poliţienesc?

Preşedinteşe SNPPC, Toader Paraschiv susţine că România se îndreaptă către un stat poliţienesc în care procurorii nu pot fi traşi la răspundere. El consideră că Toni Greblă nu ar fi trebuit dus în arest având în vedere că se ia în discuţie arestul la domiciliu.

"Din păcate a vorbi urât despre un procur...de foarte multe ori după ce plecam de la emisiuni şi eram prea vocal, eu sau Coarnă, ne trezeam că ni se cereau nişte documente de la Parchetul General. Nu că ar avea treabă cu noi dar trebuie să mai discutăm. Oare nu am ajuns într-un stat poliţienesc, în care DNA de deasupra să stabilească cine să fie cercetat şi judecat. " a precizat Paraschiv în cadrul emisiunii 100 de minute.

"Vom ajunge la un stat de drept atunci când vei face plângere împotriva unui procuror şi se vor lua măsuri. Atunci când un procuror greşeşte inspecţia judiciară să se pronunţe şi să se ceară sancţionarea acestuia, înlăturarea din sistem. Judecătorul de Curte Constituţională a trebuit să fie reţinut în vederea arestării la domiciliu." a mai spus Toader Paraschiv. 

×
Subiecte în articol: DNA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close