Antena 3 CNN Actualitate Presupusa victimă a lui Cristian Pomohaci, declarație șocantă: „Pentru mine a fost viol. Au fost mai multe acte sexuale”

Presupusa victimă a lui Cristian Pomohaci, declarație șocantă: „Pentru mine a fost viol. Au fost mai multe acte sexuale”

Presupusa victimă a lui Cristian Pomohaci, declarație șocantă: „Pentru mine a fost viol. Au fost mai multe acte sexuale”
12 Dec 2017   •   21:55

Cristian Bota, presupusa victimă a fostului preot Cristian Pomohaci, a făcut declarații șocante în emisiunea Sinteza Zilei.

Tânărul, aflat acum în Franța, a povestit că l-a cunoscut pe preot când încă nu împlinise 13 ani.

„L-am cunoscut pe Pomohaci în 2001, încă nu aveam nici 13 ani și l-am cunoscut prin sora mea. Ea muncea la câmp pentru Pomohaci în vremea aia. Ea nu avea nici cea mai mică idee din ceea ce se întâmpla acolo. Ceea ce m-a traumatizat cel mai tare este drama prin care am trecut. Pentru mine a fost un viol ceea ce s-a întâmplat. Încercam să îl resping cum puteam, dar eram un copil. Trauma asta va rămâne mereu în minte și în suflet”, a declarat Bota.

„Am 28 de ani, eu spun că pentru mine era un viol. Eu nu știam la 13 ani ce însemna un viol. S-a întâmplat de mai multe ori, timp de doi ani cât am stat acolo. Am mai mers și la școală, dar în timpul vacanței eram acolo, în weekenduri. Nu am vorbit cu nimeni de rușine. Nu știam dacă e normal ceea ce se întâmpla. Nu am avut curaj să vorbesc cu nimeni. Prima dată am vorbit când am plecat în Italia, la 17-18 ani, cu o persoană care nu vrea să-i dau numele. A fost singura persoană. Prin el am aflat că a izbucnit scandalul cu fostul preot (...) Nu cred că nimeni nu a bănuit ceva. Un preot să doarmă în fiecare seară cu alt băiat..Erau multe persoane care știau. Noi care lucram acolo eram în jur de 15 băieți. Cred că toți erau în situația mea”, a mai spus presupusa victimă.

„Nu am auzit niciodată băieții vorbind între ei. Sunt unii care recunosc. Sunt trei persoane care au vorbit deja, unora le e frică să vorbească și le e și rușine. Am și eu trei fetițe și nu mi-aș dori să pățească asta (...) Sunt timid, de fiecare dată când trebuie să vorbesc, îmi amintesc, îmi este greu. Am plecat în străinătate din cauza asta, de rușine. Am încercat să mă exprim în felul meu că nu vreau, dar nu reușeam. Eram prostit cu un telefon, cu un trening, cu bani. Îmi spunea: „Ce vrei să îți ia părintele?” Când mă întreba ceva, răspundea el în locul meu. Am plecat în Italia, nu am mai terminat liceul. Când am plecat, nu m-am dus acasă, stăteam la o familie din Târgu Mureș. Mă mai căuta”, a mai povestit Bota.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci Sinteza Zilei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close