Antena 3 CNN Actualitate Prețuri mai mari pe litoralul românesc din cauza pandemiei de coronavirus. Cât costă o noapte de cazare, comparativ cu anul trecut

Prețuri mai mari pe litoralul românesc din cauza pandemiei de coronavirus. Cât costă o noapte de cazare, comparativ cu anul trecut

Pandemia de coronavirus a crescut prețurile pe litoral. În unele zone de la mare, prețurile la cazare au crescut chiar și cu 100 de lei mai mult decât anul trecut. Același lucru se întâmplă și în cazul altor servicii puse la dispoziția turiștilor pe litoral.

Prețuri mai mari pe litoralul românesc din cauza pandemiei de coronavirus. Cât costă o noapte de cazare, comparativ cu anul trecut
de Claudia Simion    |    27 Iun 2020   •   17:40

Numeroși turiști au ales să își petreacă acest weekend la mare, doar că au avut surpriza să găsească niște prețuri uriașe.

Spre exemplu, pentru o noapte de cazare la o pensiune din Vama Veche turiștii pot să plătească, în această lună, cu 30 de lei mai mult față de anul trecut. Dacă anul trecut plăteau 150 de lei, anul acesta plătesc 180 de lei la aceeași pensiune.

Prețuri în Mamaia

În stațiunea Mamaia, situația e schimbată și mai mult. Pentru un hotel de patru stele din Mamaia, turiștii plătesc cu 50 de lei mai mult, adică cu 10% mai mult decât acum un an. Și șezlongurile sunt mai scumpe. Pe unele plaje din Mamaia acestea pot costa chiar și 70 de lei pe zi.

În momentul de față, prețurile pentru o cameră la un hotel de trei stele din Mamaia pornesc de la 180 de lei și pot ajunge la aproape 700 de lei pe noapte. În cazul pensiunilor, o cameră pe noapte costă între 130 de lei și 500 de lei.

Pandemia de coronavirus a crescut preturile pe litoral

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus litoral Vama Veche Mamaia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close