Antena 3 CNN Actualitate Cele mai importante previziuni pentru 2022

Cele mai importante previziuni pentru 2022

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2022 nu sunt deloc încurajatoare. Celebrul astrolog a prezis un an plin de foamete și un război între cele mai puternice state.

Cele mai importante previziuni pentru 2022
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2021   •   22:49

Potrivit lui Nostradamus, anul 2022 va aduce distrugere, apoi pace. Întunericul va dura 72 de ore și va preceda pacea.

Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, dar nu și pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer.

O altă posibilitatea serioasă asupra căreia Nostradamus avertizează este creșterea prețurilor într-o economie în declin.

Și celebra clarvăzătoare Baba Vanga a făcut cinci profeții tulburătoare pentru anul 2022, legate de catastrofe naturale și endemice. Bătrâna care a prezis covidul a spus că încălzirea globală va accelera dezghețul și asta va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia.

De asemenea, mai multe țări asiatice și Australia vor trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, precum inundațiile. În India, mai multe zone agricole vor fi infestate cu lăcuste. Mai mult, distingerea realității de mediul virtual va deveni imposibilă.

Bill Gates a făcut mai multe prognoze pentru 2022, unele dintre ele mai optimiste. Într-o postare pe blogul său, fondatul Microsoft a vorbit despre un posibil sfârșit al pandemiei de COVID-19 și despre modul în care Metaversul ar putea revoluționa munca la birou. Una dintre cele mai mari neîngrijorări ale lui Bill Gates este neîncrederea oamenilor în guverne.

„Dacă nu te bucuri de încrederea oamenilor ei nu vor susține inițiative noi majore, iar atunci când apare o criză importantă ei vor fi mai puțin dispuși să urmeze recomandările necesare pentru a trece de furtună”, a transmis Bill Gates.
 

×
Subiecte în articol: previziuni Nostradamus baba vanga
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close