Antena 3 CNN Actualitate Prima imagine cu Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni, după ce a fost prins în Olanda

Prima imagine cu Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni, după ce a fost prins în Olanda

A apărut prima imagine cu Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a ucis-o pe Anamaria, fetiţa găsită moartă într-o canapea, după ce a fost prins. La o săptămână după ce cadavrul fetiţei a fost găsit în apartamentul din Bucureşti, principalul suspect a fost capturat în oraşul Tiel din Olanda.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2023   •   19:54

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni, Marcel Şerbuc a fost prins în Olanda, acolo unde plecase la muncă, după o acţiune comună a Poliţiei Române şi Poliţiei din Olanda.

Marcel Şerbuc a fost prins în oraşul Tiel şi urmează să fie extrădată în România.

Citeşte şi: Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria şi a ascuns-o în canapea, a fost prins

Marcel Şerbuc era căutat de poliţiştii din Bucureşti, el fiind bănuit că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa în vârstă de 12 ani a concubinei sale, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea. Ulterior, atât el, cât şi iubita sa, respectiv mama fetiţei, au plecat la muncă în Spania.

Prima imagine cu Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni, după ce a fost prins în Olanda

"În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor. 

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams - Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close