Antena 3 CNN Actualitate Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand. Imagini scandaloase!

Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand. Imagini scandaloase!

După ce și-a început glorios mandatul umplând sectorul 1 de gunoaie, Clotilde Armand s-a gândit să asezoneze sediul primăriei cu niște statui grotești reprezentând demoni feminini. Totul sub auspiciul artei și nobleții.

Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand. Imagini scandaloase!
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   08:51

”Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar... Pardon, pentru mecenat.

Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1", a anunțat avocatul Mihai Drăgan pe pagina sa de Facebook. 

Vernisajul expoziției ce mutilează sediul uneia dintre cele mai frumoase clădiri ale Capitalei va avea loc mâine, într-un cadru restrâns, urmând ca abia de luni, publicul larg să poată vizita expoziția doamnei primar.

Dracii goi de la Sectorul 1 - vezi aici galeria foto

Pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand, unde edilul a și anunțat vernisajul, curg reproșuri că edilul refuză audiențe, sub pretextul respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

"Rămâne întrebarea legitimă a cetățenilor: cum de primarul Clotilde Armand poate participa la evenimente mondene, precum vernisajul unei expoziții, dar nu poate acorda audiențe în spațioasa sală de consiliu a Primăriei Sectorului 1? Poate că lui madam Clotilde ii trebuie o... pălărie de mărgăritar...” a mai spus avocatul Mihai Drăgan, citat de DC News.

Construită între anii 1928 și 1936, într-un stil eclectic ce îmbină elemente neoromanice și neoromânești, clădirea Primăriei Sectorului 1 este de un rafirament deosebit. În Sala de Consiliu tronează o pictură suberbă semnată de Olga Greceanu, o pictoriță celebră la serviciile căreia a apelat însuși Regele Ferdinand I. 

Iată că acum, Clotilde Armand a reușit cât ai zice "gunoi" să mutileze atmosfera întregului sediu. 


 

×
Subiecte în articol: Primăria Sectorului 1 Clotilde Armand
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close