Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID. Edilul avea 56 de ani şi candida pentru al treilea mandat

Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID. Edilul avea 56 de ani şi candida pentru al treilea mandat

Primarul din comuna Deveselu, Ion Aliman, a murit joi dimineaţă la spital, unde era internat după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID. Edilul avea 56 de ani şi candida pentru al treilea mandat
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    17 Sep 2020   •   09:25

Edilul Ion Aliman, în vârstă de 56 de ani, era internat la Spitalul Colentina din Capitală, unde a fost şi supus unui transplant renal.

El era bolnav şi de diabet zaharat, dar făcea tratament, nu i se administra insulină, iar recent descoperise că suferă şi de hepatită.

Ion Aliman, bolnav de COVID de două săptămâni

La început, când a contractat virusul Sars CoV-2, primarul din Deveselu, judeţul Olt, spunea că are o formă uşoară de boală, o răceală.

Ion Aliman a fost depistat pozitiv cu coronavirus la începutul acestei luni şi ulterior a fost internat la Spitalul Municipal Caracal, unitatea suport COVID-19 din județul Olt, potrivit evenimendeolt.ro. 

Starea lui de sănătate a început să se deterioreze pe 9 septembrie, când a fost şi transferat la ATI. Apoi, după o zi, familia edilului a cerut ca acesta să fie transferat la un spital din Capitală.

Pe 27 septembrie, Aliman candida pentru a treia oară la Primăria Deveselu

În această săptămâna, starea sa era stabilă, dar era intubat, după cum susţine viceprimarul localităţii, Nicolae Dobre, însă în această dimineaţă, inima sa s-a oprit.

Ion Aliman era candidatul PSD la Primăria Deveselu la alegerile locale din 27 septembrie, pentru un al treilea mandat, acesta fiind la cârma localității din anul 2012.
 

×
Subiecte în articol: Deveselu ion aliman coronavirus
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close