Antena 3 CNN Actualitate Primarul Mazăre este rechemat la DNA

Primarul Mazăre este rechemat la DNA

Primarul Mazăre este rechemat la DNA
01 Mar 2007   •   13:27

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a prezentat joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Radu Mazăre a afirmat că a fost chemat de procurori într-un dosar legat de întreaga sa activitate la Primăria Constanţei. ''Este vorba de un dosar în care intrăm în al treilea an în care domnii de la DNA fac cercetări premergătoare'', a ţinut să precizeze el.

În vara anului trecut, Mazăre anunţa că DNA - Serviciul Teritorial Constanţa a dispus neînceperea urmăririi penale în două dosare privind retrocedarea unor imobile. În vara anului trecut DNA a dispus neînceperea urmăririi după ce fuseseră depuse plângeri penale prin care atât Mazăre, cât şi alţi angajaţi ai Primăriei Constanţa erau acuzaţi de luare şi dare de mită, trafic de influenţă sau abuz în serviciu, informează Rompres.

Mazăre a spus că a primit soluţia în cele două dosare pe care le-a avut cu chiriaşii imobilelor retrocedate, iar procurorii DNA Constanţa au decis că în ambele cazuri faptele nu există. Ulterior, Mazăre, Nicuşor Constaninescu şi funcţionari ai municipalităţii au anunţat că au fost chemaţi la Poliţie, dar că nu vor răspunde citaţiilor deoarece procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale.
''Nu-i normal să fiu eu căutat! Băsescu plimbă valize de bani de la Cotroceni şi Piaţa Victoriei, Golden Blitz asfaltează jumătate din România, dar eu sunt citat şi căutat de DNA pentru că Mazăre e în opoziţie'', a declarat primarul Constanţei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close