Antena 3 CNN Actualitate Primarul municipiului Focşani a ajuns la spital. Edilul a fost implicat într-un accident rutier

Primarul municipiului Focşani a ajuns la spital. Edilul a fost implicat într-un accident rutier

Primarul municipiului Focşani a ajuns la spital. Edilul a fost implicat într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Sep 2016   •   15:55

Cristi Misăilă, primarul din Focşani, a fost rănit sâmbătă în urma unui accident produs pe şoseaua de centură a municipiului, acesta fiind transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vrancea, Alina Cosma, a declarat că edilul a suferit ''un traumatism cranio-cerebral deschis, cu plagă escoriată fronto - parietală stângă, contuzie coloană cervicală şi contuzie toracică''.

Potrivit acesteia, medicii au decis ca el să rămână sub supraveghere medicală, fiind internat în secţia de chirurgie.

Primarul se afla în maşină alături de o altă persoană, care însă nu a necesitat internarea.

Subcomisarul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, a precizat că în accident au fost implicate trei autoturisme, care au fost grav avariate.

''Un tânăr de 28 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul în municipiul Focşani, pe DN 2, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, care circula regulamentar din sens opus, cu care s-a tamponat şi a fost proiectat într-un al treilea autoturism care staţiona. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului din autoturismul care circula regulamentar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului'', a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Primarul Cristi Misăilă a declarat că se află în afara oricărui pericol, dar a rămas în spital ''doar pentru a preveni orice complicaţie"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close