Antena 3 CNN Actualitate Prime de Mărţişor, la firmele cu datorii. Angajatele SNLO au primit cadouri de 225.000 lei

Prime de Mărţişor, la firmele cu datorii. Angajatele SNLO au primit cadouri de 225.000 lei

Prime de Mărţişor, la firmele cu datorii. Angajatele SNLO au primit cadouri de 225.000 lei
Sursa foto: Foto: womensgazette.com
de M.Z.    |    01 Mar 2012   •   18:44

Femeile care lucrează la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) au avut parte de un 1 martie special. Angajatele SNLO au primit de Mărţişor prime de 200 de lei.

În total, compania de stat a trebuit să scoată din buget nu mai puţin de 225.000 de lei, deşi, potrivit site-ului ANAF, SNLO este unul dintre cei mai mari datornici din ţară.

Primele de 1 şi 8 martie sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă.

"De fiecare dată se întâmplă aşa, de când suntem angajaţi, în contractul colectiv al SNLO este prevăzută şi prima de 8 martie", spune una dintre angajatele societăţii.

Deşi are bani de mărţişoare scumpe, SNLO datorează 14 milioane de lei statului, potrivit site-ului ANAF. Directorul companiei susţine însă că societatea este profitabilă.

"SNLO nu este datoare la stat. Nu are niciun leu datoarie la bugetul statului. Întrebaţi la ANAF şi o să primiţi răspunsul că nu avem nicio datorie. S-au plătit integral datoriile. Le-am plătit în ianuarie", a declarat directorul SNLO, Daniel Burlan.

La alte instituţii de stat, angajatele s-au mulţumit doar cu un mărţişor şi o floare.

Prime mari de mărţişor s-au mai dat şi la Complexul Turceni, câte 200 de lei fiecarei angajate. Cele mai consistente daruri s-au împărţit însă femeilor care lucrează în subteran, acestea primind între 300 şi 500 de lei fiecare.




×
Subiecte în articol: Prime martisor datorii bani
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close