Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu spitalul lui Udrea din Costa Rica

Primele imagini cu spitalul lui Udrea din Costa Rica

Primele imagini cu spitalul lui Udrea din Costa Rica
Sursa foto: foto: Facebook
14 Apr 2018   •   13:10

Elena Udrea a confirmat, vineri, în direct la Antena 3 că are statutul de refugiat. Ea a anunțat că a primit acest statut din 21 martie.

„Da, am acest statut, legislația din Costa Rica prevede ca acest statut se dă în doi pași: la momentul solicitării primești un astfel de statut provizoriu pe un an de zile, urmând ca apoi să îl primesc definitiv. Am solicitat acest statut în luna februarie, am fost audiată în martie.

Am primit acest statut provizoriu pe 21 martie. (...)Una din opbligații este de a nu părăsi Costa Rica. Țara asta și-a asumat protecția în ceea ce mă privește. Eu nu am vrut să invoc acest statut, pentru că aveam o mulțime de alte probe pe care le puteam administra în acest dosar", a afimat Elena Udrea.

În Costa Rica acolo unde se află, Elena Udrea a primit o propunere-bombă din România. Și anume să scrie un scenariu de serial în genul celor produse de Netlfix, despre culisele vieții politice din România. Un fel de "House of Cards" autohton.

Problemele nu au ocolit-o pe Elena Udrea. După ce a anunțat că era însărcinată cu gemeni, aceasta a anunțat că pierdut unul dintre copii.

Antena 3 a prezentat, în premieră, imagini cu spitalul din Costa Rica unde se duce Elena Udrea să-și urmărească sarcina.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close