Antena 3 CNN Actualitate Primele victime ale şantierelor din şcoli. Tavanul unei clase a căzut peste trei copii (VIDEO)

Primele victime ale şantierelor din şcoli. Tavanul unei clase a căzut peste trei copii (VIDEO)

Primele victime ale şantierelor din şcoli. Tavanul unei clase a căzut peste trei copii (VIDEO)
24 Sep 2008   •   22:25

Primele victime ale situaţiei dezastruase în care se aflau şcolile la începutul anului şcolar au apărut deja, la Sibiu. Acolo, trei elevi din clasa întâi au ajuns la spital după ce tavanul clasei în care învăţau, a căzut peste ei. Primul contact al copiilor cu şcoala a fost unul..violent, s-ar putea spune.

Incidentul a avut loc la un liceu de artă. Directorul a evacuat imediat clasa şi a chemat ambulanţa.

Cei trei copii sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doctorii spun că rănile nu sunt grave, iar joi îi vor externa. Tot joi se vor putea întoarce la şcoală, dar vor lua loc în altă bancă şi asta pentru că sala de clasă a fost închisă până se va dovedi că nu mai reprezintă un pericol petru elevi.

Copiii sunt elevi în clasa întâi la Liceul de Artă din Sibiu. Cei 22 de elevi tocmai terminaseră ora şi se pregăteau să plece acasă. În acel moment o bucată de tavan, de pe o suprafaţă de aproape 4 metri pătraţi, s-a desprins şi le-a căzut în cap. Sala de clasă se află într-o construcţie nouă, dată în folosinţă de numai trei ani. Cu toate acestea, clasa s-a dovedit a fi nesigură pentru copii.

Mai multe şcoli din ţară şi-au deschis porţile la 15 septembrie într-o stare jalnică. Multe dintre ele sunt încă în construcţii de reabilitare, copii fiind nevoiţi să studieze pe adevărate şantiere.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close