Antena 3 CNN Actualitate Ce a primit de mâncare o româncă, la all-inclusive în Bulgaria după ce a dat 6.000 de lei pentru sejur

Ce a primit de mâncare o româncă, la all-inclusive în Bulgaria după ce a dat 6.000 de lei pentru sejur

O turistă își exprimă satisfacția față de serviciile dintr-un hotel de la sud de graniță, din Obzor, Bulgaria.

Ce a primit de mâncare o româncă, la all-inclusive în Bulgaria după ce a dat 6.000 de lei pentru sejur
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2022   •   12:29

Deși mulți dintre turiști s-au plâns de condițiile din Bulgaria de anul acesta, se pare că există și părți bune.

Ea a povestit că a primit mâncare diversificată, cameră curată și parcare în fața hotelului inclusă în preț.

”Am avut o vacanță superbă, cu mult peste așteptările noastre. Totul a fost la superlativ, începând cu priveliștea uimitoare a camerei cu vedere la mare , până la mâncarea extraordinar de bună și diversificată ( am fost la ultra all-inclusive),  animații și spectacole pentru copii, disco pt copii în fiecare seară, program de grădiniță de dimineață, tobogane la piscinele din față hotelului, loc de joacă cu tobogane pe plajă, alt loc pe joacă foarte mare comun cu Hotel Reina del Mar,  petrecerile pe plajă pt copii se termină cu spectacol de artificii, noaptea sunt petreceri și disco pe plajă pt tineret/adulți, camera foarte frumoasă și  spațioasă, curățenie zilnică, personal de notă 10, prosoape la plajă,  2 baruri pe plajă și la piscine cu tot felul de răcoritoare, deserturi, înghețată  snack- uri, dj și animatori la piscină, aqua zumba în fiecare dimineață, plimbări cu catamaranul , plajă e superbă și foarte curată (în fiecare dimineață se curăța plajă și piscinele) etc.

E locația ideală pentru familii cu copilași. Vom reveni cu siguranță!  

Ps : Pentru că mulți întrebați de  preț,  acesta a fost 6000 lei fix( soțul a făcut rezervarea și nu știam sigur dacă e 6400 sau 6000). Deci 6000 lei pt 6 nopți/7zile 2 adulți și 1 copil 6 ani. În jur de 800 lei / zi pt toți 3.

Am luat voucherele cu Direct Booking cu 5 zile înainte de a pleca. Am plecat din  11 iulie-până în 17 iulie.

Parcarea este inclusă în preț, plajă este privată , șezlong are fiecare persoană cazată adult sau copil (am avut 3), prosoape pt plajă în fiecare dimineață!”, a scris românca pe un grup de Facebook.

×
Subiecte în articol: Bulgaria all inclusive sejur vacanţă
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close