Antena 3 CNN Actualitate Principalul opozant al lui Vladimir Putin, în stare gravă la spital după ce ar fi fost otrăvit

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, în stare gravă la spital după ce ar fi fost otrăvit

Alexey Navalny, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost otrăvit. Acestuia i s-a făcut rău în timpul unui zbor de la Moscova la Tomsk.

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, în stare gravă la spital după ce ar fi fost otrăvit
Sursa foto: Facebook / Alexey Navalny
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2020   •   10:06

Kira Yarmysh, purtătoarea de cuvânt al lui Navalny, a povestit într-o postare pe Twitter, că acestuia i s-a făcut rău în timpul unui zbor, piloții fiind nevoiți să facă o aterizare de urgenţă la Omsk.

Femeia susține că opozantul lui Putin a fost otrăvit cu ceva pus în ceai. Spitalul a confirmat afirmațiile acesteia. 

„În această dimineață, Navalny se întorcea la Moscova de la Tomsk. În timpul zborului, s-a simțit rău. Avionul a făcut o aterizare urgentă la Omsk. Alexey a suferit o intoxicație severă. Acum mergem la spital.

Bănuim că Alexey a fost otrăvit cu ceva amestecat în ceai. A fost singurul lucru pe care l-a băut astăzi. Medicii spun că substanța toxică s-a absorbit mai rapid prin lichidul fierbinte. În acest moment, este inconștient".

Kira Yarmysh a adăugat că Alexey Navalny se află în acest moment la Terapie Intensivă, ventilat artificial, în stare de inconștiență. Poliția a fost deja alertată. 

Ulterior, agenția de presă Tass a anunțat că reprezentanții spitalului au confirmat internarea lui Alexey Navalny și faptul că acesta se află în stare foarte gravă. 

Alexey Navalny, în vârstă de 44 de ani, este cel mai mare critic al președintelui Vladimir Putin. Acesta a etichetat în nenumărate rânduri partidul Rusia Unită, condus de Putin, ca „partidul escrocheriilor și al hoțiilor”, scrie BBC. 

×
Subiecte în articol: otrăvit Vladimir Putin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close